Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op bezoek in de nieuwe showroom van Van Garderen Kantoormeubelen

20240227_095608

Van Garderen Kantoormeubelen is een leverancier van kantoormeubelen in Huizen. Het bedrijf staat al 25 jaar bekend als betrouwbare leverancier van bureaus, bureaustoelen en accessoires voor kantoor. Voorheen heette dit bedrijf VG Trading, maar deze naam is nu aangepast naar Van Garderen Kantoormeubelen.

De naamsverandering van het bedrijf gaat gepaard met een nieuwe visie van duurzaamheid en innovatie. De onderneming streeft naar een groenere toekomst door middel van initiatieven zoals de NMBRS-collectie, vervaardigd van gerecyclede materialen. Deze collectie illustreert de toewijding van het bedrijf aan circulariteit en het bevorderen van een circulaire economie. Een ander baanbrekend initiatief is de introductie van de Green Deal, een programma waarbij oude bureaustoelen worden gerecycled bij de levering van nieuwe, waardoor een duurzame benadering van afvalverwerking wordt bevorderd.

De vernieuwde showroom

De showroom van Van Garderen Kantoormeubelen (aan de Ambachtsweg in Huizen) heeft ook een andere uitstraling gekregen. Wij gingen deze week langs om een kijkje te nemen. Klanten kunnen nu de diverse bureaus en stoelen bekijken en uitproberen, terwijl deskundig personeel demonstraties geeft over het gebruik en de voordelen ervan. Een afspraak voor een bezoek aan de showroom kan eenvoudig worden ingepland via de website van het bedrijf.

Ergonomische producten

Naast duurzaamheid richt Van Garderen Kantoormeubelen zich ook op ergonomie, een essentieel aspect van moderne kantooromgevingen. Dit merk je meteen als je binnenkomt, want vrijwel alle producten hebben ergonomische toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan ergonomische oplossingen, waaronder zit-sta bureaus, deskbikes en stoelen voor actief zitten. Voor wie op zoek is naar ergonomische bureaustoelen is er een uitgebreide selectie beschikbaar. Bovendien kunnen ook andere kantoorbenodigdheden, zoals kabelgoten, archiefkasten en ladeblokken, worden besteld via de vernieuwde website van het bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar een complete kantoorinrichting of specifieke kantoormeubelen, bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (thuis)kantoor. Met hun toewijding aan duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid blijft het bedrijf streven naar een betere en groenere toekomst. De vernieuwde webshop biedt een overzichtelijk assortiment, maar voor maatwerkoplossingen staat het team van Van Garderen Kantoormeubelen altijd klaar om te helpen.

Deel dit artikel